Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröst

Så otillräcklig man känner sig


vill trösta, men ingen orkar


ta emot trösten




Bunden vers (Haiku) av britt-marie VIP
Läst 274 gånger
Publicerad 2006-11-18 17:58



Bookmark and Share


  a h de v
sorgligt, starkt, ärligt, vad gör man då, när ingen ens orkar ta emot ens tröst.
2006-11-18
  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP