Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övergångsställe

Den gamle gick fram

mot kanten på trottoaren

tittade sig omkring noga

vågade inte ta klivet

avvaktade lite medan några

bilar for förbi.

När han sedan vågade

körde nästa bil också

Han blev 72 år gammal.




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 229 gånger
Publicerad 2006-11-18 18:02



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Åh nej. Vad ledsen jag blir. Ja, allt ska gå såj-a fort nu för tiden. Folk saktar inte ned och uppmärksammar det viktigaste som vi har: ömtåliga medmännsikor och en plats i världsalltet.
2006-11-18
  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP