Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förut


sa tack och sa förlåt
åt alltid allting när dom åt

ett hej och ett hej då
tänk om det var och vore så

om dom än levde och sa åt




Fri vers av MW
Läst 191 gånger
Publicerad 2006-11-18 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MW
MW