Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I manegen


Stundtals
skyms sikten
av känslostormar
orsakade av det oreflekterade
ett ljus som mörknar
en budbärares svärta
sänker ögonlocken
förhindrar det strålande
som gror

oförståndet
materaliseras i avståndstagandet
mangegen befolkas
av åskådarnas desperation
clownen jonglerar
med frågorna




Fri vers av L.byström
Läst 315 gånger
Publicerad 2006-11-18 20:25



Bookmark and Share


  Anders P VIP
gillar cirkusmetaforer. de ger livet en härligt absurd relief
2006-11-22
  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström