Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tack men....





du var en
rad av blänk
som inte bands
samman i
mig, och


ingen bar
den luft som
levde tung
bland
möblerna, för


ett lätt skelande
drabbade när
ditt guld lämnade
för skyn









Fri vers av siben
Läst 555 gånger
Publicerad 2006-11-18 23:41



Bookmark and Share


  Emfre
...men tack.
den tar jag med mig i nattens dröm.
2006-12-03

    ej medlem längre
klart lämnar
efterdyningar..
snyggt!
2006-11-19
  > Nästa text
< Föregående

siben
siben