Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gåtor

kära

ibland är gåtor
det enda språk
men kan använda

utan att såra




Fri vers av Anders P VIP
Läst 371 gånger
Publicerad 2006-11-19 00:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Social kompetens att ljuga lite....lite.
2006-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP