Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SPRING UT UR BUBBLAN

baby, jag älskar dig





men snälla






spring ut hur etanolbubblan




Fri vers av Sebastian VIP
Läst 484 gånger
Publicerad 2006-11-19 01:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian
Sebastian VIP

Mina favoriter
KOMA
Älska aldrig en poet