Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När hjärtat förvandlas

 

 

Endast tanken på att någon tänkte så billigt om mig

gav mitt hjärta skavsår

då det försökte formuleras om

till något bättre

 

för att Du inte skulle tänka på mig så oförskämt mera

det finns säkert så många flera

 

jag har hört så mycket sårande,

om vad andra tycker om den jag är

hur min personlighet skär;

deras sinnen i bitar

hur deras skrattgropar ryser

 

bara för att jag inte tänker lika grunt som dem

att de inte kan älska mig för den jag är,

det gör mig verkligen ledsen

 

 




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 129 gånger
Publicerad 2006-11-19 03:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*