Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ny rubrik


att välja fel

frånlandsvinden
tog badbollen

hon försökte
simma efter

kvar på stranden
ett gråtande barn




Fri vers av Anders P VIP
Läst 203 gånger
Publicerad 2006-11-19 09:51



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Här får jag genast en bild...snyggt som fasiken
2006-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP