Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min egen version av dialektal poesi


grunning

varför ska en unner å grunn på allt möjligt
öm en ändå int kommer fram te nö speciellt

men dä där fatter väl int en tocken tok söm ja ändå
dä väl lika bra ja sätter mej ner å grunner påt ett tag te




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 337 gånger
Publicerad 2004-12-16 19:39



Bookmark and Share


  Martin VIP
...högläsningsdikt. Jag sitter själv i vardagsrummet och läser dig högt och skrattar. Inte för att det är komiskt utan för att det är så härligt bra. inte bara dialekten...
2005-01-16

  Sara Boström
för den lilla pärlan!
2004-12-16

    Göte Holmlund
en annan, sôm inga lärdom har, int allti ä sôm en ska, d´ä inga unner, men når di, sôm ska var för mer, int ä klar i bokstaveringskönsta en gang, d´ä lett.
2004-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP