Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den handlar om hur våra betenden och drömmar förändras medans vi växer upp.. älskar den själv, men men.. :\\


Realistik

en gumminapp i jorden
ett litet litet barn
med vänskap börjar morden
i månens bergsdröms kvarn

en liten liten rädsla
i hoppet av en sed
en sed av våra trogna
dom håller om oss med

att leka i en drömvärld
som barnen ofta gör
där mamma är dess slottsvärd
och pappa alltid hör

där alla tar sig tiden
att leka med sin vän
med tiden den försvinner
när dom växer upp igen




Fri vers av MW
Läst 650 gånger
Publicerad 2006-11-19 15:48



Bookmark and Share


    Issand.
riktigt fin
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

MW
MW