Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vi grälar inte vi bara diskuterar men ändå inte


toalettbestyr

magen dras samman i kräkreflexer
och mina ord kastas ut

landar med ett plask
i toalettstolens citrondoftande vatten

när jag knakande vrider mitt huvud runt runt
ramlar dina elaka ord ur mina öron
ser dem studsa mot kakelgolvet
för att landa vid duschbrunnen

sträcker upp min hand och vrider på vattnet
spolar dig ut ur min lägenhet
bort från mitt liv

ställer mig på darrande ben
tittar snett på mitt bleka ansiktes spegelbild
innan tvål vatten
och en persikodoftande handuk renar mig

tandborstens fluorindränkta sönderborstade strån
tar bort det sista resterna av vår diskussion

nästan

innan jag släcker lampan
spolar jag bort min monolog




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 543 gånger
Publicerad 2004-12-16 21:11



Bookmark and Share


  Martin VIP
...att rekommendera igen. Väl fångat och presenterat. Ingressen pricken över i!
2005-01-16

    Jesper
Jälarimej bra, plain and simple!
2004-12-18

    Agneta VIP
Ja.. där satt du mig på pottan... *asg* Toppen som vanligt. Inre krig kan vara så himla besvärliga...
2004-12-17

  Sandra Sörlöv
Väldigt annorlunda mot de dikter jag läst i "the bulls eye" men det är bara positivt. Bra skriven!
2004-12-17

    Lena VIP
önskar bara att det vore så enkelt att spola bort alla jobbiga ord på slutet.
2004-12-17

  stella
skulle jag vilja säga-fast du är ju inte min,men lätt att förstå vad du vill förmedla.Känslorna ligger där precis att beskåda.Bra!
2004-12-16

  utopia
riktigt bra.. snygga liknelser och bra berättat
2004-12-16

  Ola Rydberg
coola befriande bilder framför mig
spolar ur dig ur lägenheten
snyggt !!
2004-12-16

  Zam
att de elaka orden kan trilla ut ur öron o spolas bort. Tycker mycket om din text!
2004-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP