Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våld i kön

är det en slump att
jag inte orkar skriva
frågetecken längre för
det gör jag inte
inte ens en punkt eller
komma för jag ska ändra
färgerna i livet jag
ska utfärda allt jag
sagt jag ska stoppa
trafik leka polis jaga
bovar sitta still är
inget som lockar mig
längre att kärleken
var där då är inte
bara en slump utan
en hel fysisk teori som
bara finns i din hjärna
men du vet det inte och
om någon berättar det
vägrar du erkänna att
färgerna i livet är annorlunda
nu och frågan är om någon
nånsin har orkat med en
slutprodukt som denna
är det en slump att jag
skriver ett utropstecken
för att du ska förstå!




Övriga genrer av Sebastian VIP
Läst 638 gånger
Publicerad 2006-11-19 20:25



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
mmm detta var skönt
bra flyt och känsla
2006-12-14

  fridele
BRA! :) måste bara säga: poetjefel.
2006-11-22

  johii
det här är den bästa poesin jag läst på länge!
högsta betyg!!!!!!
2006-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian
Sebastian VIP

Mina favoriter
KOMA
Älska aldrig en poet