Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ögonblickspoesi 264. just nu. idag.


Tillbaka till gruvorna

jag bad en bön till Gud igår
sa världens största agnostiker
om att få dö i sömnen
om att stilla slippa allt

skriv din bok Andreas
skriv om hur det känns att vara en liten människa i en främmande värld
skriv om de tusen sorgerna
och skriv om den enda glädjen

förr så ville man alltid vara någons första
idag vill man bara vara någons sista
ironiskt va?




Fri vers av Andreas Borg
Läst 457 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-19 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Borg
Andreas Borg