Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vita väggar

en blek kopia
stryker längs vita väggar

en kvarglömd skugga




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 375 gånger
Publicerad 2004-12-17 07:38



Bookmark and Share


  Martin VIP
Ett starkt koncentrat av Dansande skuggor!
2005-01-16

    Agneta VIP
:)
2004-12-17

  Myself
och ruggigt.tyckte mycket om den.
2004-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP