Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Manlig intuition

en liten en
på min arm
en annan på mina ben
och en kanin på min mage

en samling varma kroppar i skön blandning

men jag är sur säger hon

och du bara skadar barnen
och du har så konstiga idéer
och jag har aldrig bett dig göra
någonting av det du gör för mig

och så är du sur också

säger hon och vänder ryggen till och somnar

och fyra timmar senare
önskar jag också att jag kunde sova så där




Fri vers av Andreas Borg
Läst 532 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-19 22:25



Bookmark and Share


  Gawain VIP
Bistra läsning, bitterluva sanna...
2006-12-27

  Mangal VIP
Ooh... Tung läsning. Språket vi delar och ändå inte förstår. Bra beskrivet och skrivet.
2006-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Borg
Andreas Borg