Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tålamod

allt bra har ett slut
det har det dåliga med

livsbalansering




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 448 gånger
Publicerad 2004-12-17 08:15



Bookmark and Share


    Agneta VIP
Underbart...
2004-12-17

  Cattis Rönn
Bra beskrivet!
2004-12-17

  kath
Du har verkligen lyckats fånga det som är så svårt att se när man är mitt i det ena eller andra. Perfekt på pricken..
kath
2004-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP