Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flickan med e-moll

jag kan läsa dig som en bok

















men du är skriven på kinesiska




Övriga genrer av Sebastian VIP
Läst 468 gånger
Publicerad 2006-11-19 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian
Sebastian VIP

Mina favoriter
KOMA
Älska aldrig en poet