Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara låtsas

 

 

Du kommer att klara dig

bara låtsas

att du inte älskar honom längre

 

du gråter redan

och världen kan inte behandla dig sämre

det kan bara bli bättre

låtsas

låtsas att du inte saknar honom längre

hans läppar eller hans trygga famn

bara låtsas

låtsas att du inte behöver honom längre

 

du kommer att klara dig

det lovar jag

om du någonsin känner dig ensam

se då upp på en himmel av kärlek

av stjärnor och tänk

att de har Gud lagt ut för Dig

ingen annan

han gjorde det för Dig

och le

inse att du är även älskad Utan honom




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 145 gånger
Publicerad 2006-11-20 03:51



Bookmark and Share


  navigo
Ja, det finns något större, en tröst i natten. Jättefint skrivet!
2006-11-22

    Suzylu*
Oh fina ord härlig dikt älskar den ;o
2006-11-20

    Rieke
Jag lovar att försöka. Men jag kommer förmodligen icke att lyckas.
Trevliga ord dock, merci beaucoup!
2006-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*