Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text jag skrev för något år sedan, handlar om.. någon slags kärlek.


någonsin

Ingen kan någonsin förstå
Det går inte att beskriva den känslan
Det finns bara jag och han
Varför kan det inte alltid vara så
Den stunden förevigt?
Jag vet inte om jag kan
Om jag kan vända om och gå
Ingen kan förstå
Jag är trygg nu
Trygg och olycklig
Jag vill vara hos honom
Men det går inte, känner mig så ynklig
Ingen kan förstå
Han är som jordgubbar och glass en het sommardag
Men det är omöjligt
Det kan aldrig bli så
Ingen kan någonsin förstå
Jag kan inte förstå....




Fri vers av Jennie1127
Läst 222 gånger
Publicerad 2006-11-20 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennie1127