Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En blåvädersdag är en dag när önskningar slår in Tack till er som var med igår


En riktig blåvädersdag








Aldrig har stan varit så vacker
som igår
Belysta av solen flanerade människor
till möten
eller kanske bara just till sig själv


På prins Eugens Waldemarsudde
mötte jag kärleken
i form av trofasta vänner

Som en välmående katt
lapade jag i mig av livet
så som det är
när det visar sig
från den underbara sidan



Idag sitter jag och spinner





Övriga genrer av Bim
Läst 274 gånger
Publicerad 2006-11-20 16:08



Bookmark and Share


  Tothem
Mmmm....... inget är väl så underbart som att möta sina verkliga vänner! Njut på!
2006-11-21

  Herr Morris
Ibland så möts
det inre och yttre
och ger ifrån sig
ett spnnande ljud


Underbart det låter!
2006-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Bim