Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du drog upp mina rötter och lämnade mig på marken försvarslös och naken.

Jag trodde verkligen
På alla ord, alla meningar och allt (strunt?)prat
Som kom ur din mun
Och jag var säker
På att allt var sant
Så in i bomben sant





Men tyvärr
Bomben exploderade




Fri vers av GalenGrönsaksGroda
Läst 358 gånger
Publicerad 2006-11-20 17:17



Bookmark and Share


  ordterroristen
härliga ordlekar och snygg titel;
Har aldrig tänkt på en växt
på ett sånt sätt, de stackarna!

Känslosam text


/osse.
2007-01-03

    Voltande hjärta
ojj shitt maj britt:D
2006-11-20

    SaraP
precis
2006-11-20
  > Nästa text
< Föregående

GalenGrönsaksGroda
GalenGrönsaksGroda