Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet


hjärtat det klappar
hon känner en vind
en sötsur förminning om dess tårvåta kind

ett minne att söka
en lycka att se
att se med ett hjärta
som brutit en ed

ett löfte att bryta
att finna ett svar
att bygga en helhet
att hitta ett var

lättnaden kännas
för det som är nu
hitta det svaret
det kan bara du




Fri vers av MW
Läst 585 gånger
Publicerad 2006-11-20 18:19



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Vackert.
2006-11-20
  > Nästa text
< Föregående

MW
MW