Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mynna

 

stoff skälvdes

som insidan

trängd utan entré

var din begärelse

 




Fri vers av Laijza
Läst 418 gånger
Publicerad 2006-11-20 20:18



Bookmark and Share


    Suzylu*
;o Ujujuj Niicedikt :)
2006-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang