Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bränsle åt kärlekens låga

Hör, lyssna, försök att ta till Dig
det som hörs i en suck utav lycka
se iakttag och granska
det som visas med leendets makt
Försök att ta till Dig av glädjen
som finns i ett gurglande skratt
Så lätt vi tävlar i eländets plåga
men jag vill vinna ett annat race
som ger bränsle åt kärlekens låga




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 255 gånger
Publicerad 2006-11-20 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP