Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina djävular och änglar

 

 

Trogna dansar mina vilda

runt mitt hjärta i ring

runt min kropp

hindrar mig från att ta ett steg

åt vardera håll

 

Skingra er nu mina vildar!

jag är på väg ut, ut ur mörkret

ni kan följa med om ni vill

ni är ju en del av mig

aldrig skulle jag väl kunna vara hel

utan er, mina små djävular och änglar

så fatta tag om mina ben om ni måste

för nu bär det av

 

mot verkligheten!




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 252 gånger
Publicerad 2006-11-21 17:09



Bookmark and Share


    Camillaa
Shit, så braa :)
/ C
2006-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*