Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte mer kvinna än så


och jag undrar
om jag
duger nu

när mina höftben
slår i ditt bäcken
och mina nyckelben
skapar
rum att andas


jag undrar
om det är
tillräckligt nu

när mina drömmar
slår i ditt hjärta
och mina rädslor
skapar
en väg ut

kan det kanske vara
nog
nu

jag tror inte att jag
är
mer kvinna än








Fri vers av Tiny
Läst 1122 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2006-11-21 19:33



Bookmark and Share


  Bevingad
Riktigt bra skriven. djup text i enkla och oskyldiga ord. Gillar denna mycket.
2008-06-02

  Tove Meyer VIP
älskar pulsen tempot stämningen. ja underbar.
2008-05-21

    öppettid
måste faktiskt citera de under mig. oj.
2008-05-09

  Laijza
tänkvärd i all enkelhet. mkt bra.
2007-11-20

  frig
enkelt och snyggt.

det här framkallar en känsla i mig, finns en stor chans att det är samma känsla som du hade när du skrev...
2006-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Tiny