Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bristningar, baby


Shit, när det brister
när det brister
det är du varje gång

Det är du
Baby Blue

Och du är ju inte ens
Någon
Du är Ingen och jag
tänker fan inte stava

ditt namn

med stor bokstav längre

Satan, när det brister
när det brister
Djävulen far i mig varje gång

och vi kan dansa älvors dans
runt inälvor
som klär
midsommarstång

Det är
fine by me, du vet

Jag är en älva, jag är
ett väsen, jag är ett
sjujävla väsen
du aldrig lyssnat till men nu

nu

Det är liksom

Nu

det händer och

piss, shit, fuck
my love
Det är nu det brister, kan du

känna

hur det gungar i hela din
existens

Din världsbild,
det du trodde,
det du ville,
mitt Pangea,


det brister, allt
brister, jag faller
mot intet, jag tänker aldrig
stava

ditt namn med stor
bokstav igen

Du vet att jag
härskar över de
halta
och lytta
och blinda

och det slutar här, det
slutar

här, och det är du
Baby Blue,

mitt Pangea med små
bokstäver, med små

önskemål, du kan kasta
dina slantar

i vilka brunnar du vill

Jag



brister






Fri vers av Tiny
Läst 565 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-19 00:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den här är också skitbra! och du påminner om en annan härinne. som också skriver sådär ledigt coolt. starfish aura. och det är en stor komplimang. och så gillar jag just ordet "brister". för att det är ett underanvänt ord. och för att det är födelse med bristningar. och födelse är bra.
2009-09-12

  Lola
Som om du skapade i automatisk skrift. Det är som om du släppt fram ditt undermedvetna och gett blanka fan i att analysera och strukturera, bara öppnat kranen och låtit känslorna flowa.
Förmodligen därför den känns så... mycket.
Titeln är ultrabra.
2007-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Tiny