Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

white men can´t jump



jag står naken
i fönstret
och smeker
Olive Body Butter
över bröst,
svank och
lår

betongmonstret
gapar emot mig
med alla dess ögon
stängda

det är som att
hoppa
äntligen våga
hoppa

från sjuan

och ångra sig halvvägs ned

jag står naken
i fönstret
och spottar bröstvårtor
i huvudet
på alla som går förbi

jag skrattar åt
vintergator och
löften, jag lovar


aldrig något

igen

det röda vinet smakar
bittert
och någonstans i magtrakten

- kan vara hjärtat -

sprängs

tomheten





Fri vers av Tiny
Läst 742 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-12 18:06



Bookmark and Share


  Tin@
Väldigt orginell. Känner verkligen tomheten.
2007-01-13

  Stefan Ek
shit... jag gillar den här... kanske för att jag ser dig naken, eller kanske för för att jag att du skriver om tomhet... men det är något som slår an i mig.
2007-01-13

  TedEdFred
3 ord.

oj! så bra!!
2007-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Tiny