Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passing by


Jag går förbi ditt fönster igen,
älskling,
och ljusen är
tända

Jag undrar om du
hör
klackar mot sten

Det är tänt i ditt fönster,
älskling,
och du,
där
i kallblått sken

Om du visste att jag stod
utanför
Om du visste att du lever vidare
när jag dör

Om du visste att jag
spränger blodkärl
i ögon

av väntan

Om du visste att jag
spräcker gångjärn
i dörrar

av längtan

Jag släcker
dina ljus med
mina

andetag

Jag stirrar mot
stjärnor

och planterar
vibrationer

under dina fötter

Jag vänder min blick mot
norr
och vet inte i vilken

riktning


jag går

Jag bara går


förbi









Fri vers av Tiny
Läst 476 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-19 00:25



Bookmark and Share


    G.
Du skriver så otroligt vackert och bildligt.
2007-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Tiny