Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du kan inte vara säker







oförsont vittnar
ensamt
fallande ljus
hur det stirras








Fri vers av siben
Läst 500 gånger
Publicerad 2006-11-21 22:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
intensiv
på sina få rader
en klar spänning!
2006-11-24

  Sanningsägaren VIP
spännande ord
och ett slut
som ger upphov till
tanketänk
måste fundera mer på denna
kort och spännande!
2006-11-21
  > Nästa text
< Föregående

siben
siben