Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

värmeväxlare

så länge man inte
lyckats nå den
absoluta nollpunkten

kan man alltid stjäla
den lilla värme
som ändå alstras
från en vidare
omgivning

och samla den
i sin närhet




Fri vers av Anders P VIP
Läst 298 gånger
Publicerad 2006-11-21 22:17



Bookmark and Share


    Louvisa
Åh, vad en var härlig!
Snyggt och klurigt
Bra tips till oss alla!
2006-11-22

  Sanningsägaren VIP
jag tror jag
förstår denna
och den värmer
mig
tack
/Åsa
2006-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP