Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Panta rei

Panta rei
ja det är lätt att säga
men ack så svårt få till
ibland står utvecklingen still
att ha flyt och flax
är inte allas lott
medan andra får full pott




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 215 gånger
Publicerad 2006-11-21 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP