Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I korthet

 

och inte längre finns där,

som det var

När tiden dränker våra rum

en början blev till ett

slut

 

och inte längre finns där,

som det var

När förstånd borde tagit lärdom

förledd in i en dröm

 

vaknar jag upp när allt tog slut




Fri vers av Laijza
Läst 484 gånger
Publicerad 2006-11-22 07:27



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
Tung ångestkararamell att suga på...mmmm aaaaah goooott
2006-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang