Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kan en dag kännas?

det känns som en måndag
fast det är onsdag

så konstigt
  jag menar
att en dag kan kännas
   som en annan
eller egentligen
att en dag känns överhuvudtaget
 

 trötta ögon
gäspande mun
   sega tankar


det måste vara måndag
men min kalender säger juh

  onsdag....




Fri vers av Xena
Läst 164 gånger
Publicerad 2006-11-22 08:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xena