Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för att himlen är något man offrar sig för har det sagts dig

 

visst gör det ont när

knoppar brister sa du när

du sprängde dig själv

 




Bunden vers (Haiku) av M. Novkovic
Läst 306 gånger
Publicerad 2006-11-22 20:27



Bookmark and Share


    tändsochslocknar
åh!! perfekt
2006-12-15

  Sanningsägaren VIP
Den gör ont!
2006-11-23
  > Nästa text
< Föregående

M. Novkovic
M. Novkovic