Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jävligt sann, ja.


Grattis till ett liv på landet

Jag bor granne
med en pendeltågselit

där varje helg är
en kamp om priset
med den vingligaste resan
hem


Grattis till ett liv på landet




Fri vers av aprilsolen
Läst 519 gånger
Publicerad 2006-11-22 21:16



Bookmark and Share


  Vitsippa
okej, bara en till:

Jag ska ha denna som favorit nu :')
2006-11-22

  Vitsippa
Och: den är jävligt sann, TYVÄRR. Mina vänner ja :)


(shit, tredje kommentaren:O )
2006-11-22

  Vitsippa
okej, den var bra iaf. Även om du mobbar "vissa".... :')
2006-11-22

  Vitsippa
MEH :O
2006-11-22
  > Nästa text
< Föregående

aprilsolen
aprilsolen