Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ronja och jag

Jag hör min röst
då jag läser högt
Ronja Rövardotter för barnen.

Om hur hon,
precis som jag,
övar sig i att inte vara rädd.

Hon aktar sig för grådvärgar,
Helvetesgapet och vildvittror.

Idag har jag aktat mig för folksamlingar,
trängsel och öppna ytor.




Fri vers av Sara Boström
Läst 357 gånger
Publicerad 2004-12-18 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström