Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Vita Stigar

När gyllenglittret försvunnit
och drömmarna släckt sina ljus
Famlar ögonen efter morgondag

Ugglorna hoar åt nattens stjärnor
där skuggorna flyter på vita stigar
Jagade själar ylar på knä
vid dödens portar

Vad har drömmarna tagit
när fantasierna bankar inom dig
Vem är det som hackar bort isen
från sitt innandömme

Jag vet fast jag glömt stegen i min dans
jag gråter men tårarna rinner bakom
mina slutna ögonlock

Jag vänder om för att slåss
då fegheten försvunnit mellan stegen




Fri vers av Lady Greensleeves
Läst 370 gånger
Publicerad 2004-12-18 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady Greensleeves
Lady Greensleeves