Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om min pappa som jag flyttade ifrån för lite mer än ett halvår sen, som jag inte pratar med. men min lillebror bor där fortfarande, och det är bara en fråga om tid innan han också flyttar ut, det vet jag nu..


Förtroende


det finns stunder när jag fortfarande tänker på dej
när jag undrar vad du gör
hur du mår och känner dej

vad du vill mej
varför du ringer mej även fast jag sagt att jag inte vill veta av dej mer
jag undrar hur du beter dej nu och hur länge du är duktig
jag undrar vad du säger till din familj

funderar på saker som min bror sa till mej
att mitt rum nu har blivit ditt förråd igen

tänkar på frasen ur bönen du lärde mej
\"lyckan kommer lyckan går, du förbliver fader vår\"
men du är ingens fader längre

nu har du ingenting
å jag bara ler åt det

rätt åt dej!




lyckan kommer.

lyckan går..






Fri vers av MW
Läst 335 gånger
Publicerad 2006-11-23 12:27



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
... gör ont... för det känns så bittert...
så mycket smärta... gör allt litet extra ont
när det handlar om ens egna blod. Aldrig
något som är roligt att gå igenom.

Rak i sitt skrivande, rak i vad den vill säga
inget hymlande här inte.
2006-11-23
  > Nästa text
< Föregående

MW
MW