Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten finner alltid dagen







Tankarna trivs inte
att vara instängda
Vill inte hållas
i tukt och förmaning


Fria vill tankarna vandra
Vistas där luften är ren
och all världens gudar
förenats till en




Övriga genrer av Bim
Läst 226 gånger
Publicerad 2006-11-23 15:16



Bookmark and Share


    Lena Nilsson
Gillar särskilt:

Fria vill tankarna vandra
Vistas där luften är ren
och all världens gudar
förenats till en

Gillar tanken på att det är en ofri Gud som är uppsplittrad.
2006-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Bim