Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen vet

Förut, då, innan
var det en självklarhet
men nu efteråt, nu inser man
att man inte vet något
med säkerhet
Man tar det för givet
att man har rätt till livet
Men livet är en skör gåva
som vi bara har till låns
ingen vet hur många år
vi har på oss att leva




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 226 gånger
Publicerad 2006-11-23 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP