Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Istider

Med anden på min tunga,
och värmen i mitt bröst.
Försöker att förmedla,
känns tomt och meningslöst.


Men om det är vad du tänker,
fast du inte mig berör.
Det borde vara enkelt,
om du inte mig förgör.




Fri vers av Masken
Läst 394 gånger
Publicerad 2006-11-24 06:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masken
Masken