Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slowminded

långsamt
  på gränsen till att inte hända alls
  eftersom det går så jäkla långsamt
inser jag


jag behöver en break
  ett andrum
    en luftbubbla
där jag kan gömma mig
glömma mig
drömma mig

bort




Fri vers av Xena
Läst 180 gånger
Publicerad 2006-11-24 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xena