Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månsken


tårar för att blända
inte något mer

inte för att vända
en sur min upp och ner

inte för att hända
att lyckan plötsligt sker


tårar för att blända
inte något mer




Fri vers av MW
Läst 330 gånger
Publicerad 2006-11-24 11:04



Bookmark and Share


  Bissen
fan denna gillar jag, enkel, sorglig... "inte för att vända
en sur min upp och ner"
lysande mening!
2006-11-29

  Micael Axelsson
Litet ledsam, ledsam i sin skrivna vackerhet.
2006-11-25
  > Nästa text
< Föregående

MW
MW