Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mellanrummen

Du frågade
var har du varit
du fanns varken
här eller där

jag har vandrat i
mellanrummen
på vägar i
ingenmansland




Fri vers av Anders P VIP
Läst 391 gånger
Publicerad 2006-11-24 11:05



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Riktigt poetisk, och jag känner igen mig.
2008-09-29

  Rachel Roth
dessa mellanrum låter lite bekanta
2006-11-24

    E.B.A.S
En komprimerad dikt med mycket innehåll både mellan raderna och i mellanrummen!
Gillar!
2006-11-24

    Bodil Sandberg
Jag tycker enormt mycket om dina korta och filosofiska texter! I mellanrummen är det tyst och skönt...
2006-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP