Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en värld i dimma

Dimman gör världen liten
det enda som i denna stund
vittnar om att det finns
en värld bortom närmsta träd
är ekot av hackspettens trumvirvel




Fri vers av Anders P VIP
Läst 280 gånger
Publicerad 2006-11-24 11:38



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Du är en mästare i att måla bilder (med ljud och doft). Tack för den.
2008-09-29

  Rachel Roth
dimman gör världen liten....
precis så är det ju

så gör vårt begränsade seende
också världen mindre
2006-11-24

    E.B.A.S
Gillar slutraden som slutkläm!
2006-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP