Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med nya öron


Jag kommer att dö
sa hon
och det lät lika enkelt
som att dricka kaffe

Jag vet
sa han
med alla känslor
inblandade


Det är samma för alla
sa hon
och lade vanemässigt
huvudet lite på sned


Ja jag vet
sa han
och hon tyckte det lät
som när man pratar
om något man tänker göra
som aldrig blir av






Övriga genrer av Bim
Läst 233 gånger
Publicerad 2006-11-24 17:06



Bookmark and Share


  Tothem
Mästerligt fångat! Kram
2006-11-27

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Tycker att detta är en mycket välskriven text, på pricken med väldigt träffande liknelser och lagom variation. Läser gång på gång, dras tillbaka, det fängslar och släpper inte taget.
2006-11-25

    mellanmål
Wow

Mm
2006-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Bim