Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oh Maria....


Sagan om Maria

Maria är inte som alla andra
Hon har fula jeans
Och tröjor från H&M\'s barnavdelning
Hon bryr sig inte om sitt utseende
Hon säger inte \"gud va ja é tjock\"
Hon säger inte mycket

Maria var en glad tjej
Hon var stark
Men folk viskade bakom hennes rygg
Och Maria lyssnade och vissnade
Hon sjönk ihop
Hon blev tyst


Maria finns inte mer




Hon visade inte att hon var olycklig
Inga skärsår på handleden
Hon var bara tyst
Hon tynade bort
Och försvann



Maria finns inte mer



Ingen minns Maria
Bara hennes mor och far
Hon hade inga vänner
Hon hade inga ovänner
Hon var tyst och ingen så henne


Maria finns inte mer

Men hon är inte död
Hon bara försvann




Fri vers av Islandir
Läst 661 gånger
Publicerad 2006-11-24 19:23



Bookmark and Share


  Noname
Väldigt rörande dikt...men vacker
2007-05-25

  annso.fie
Mycket rörande och sorglig dikt.. mycket..
2006-11-29

    rosentagg
braoch rörande..som dom andra redan sagt
2006-11-28

    eva m h
Så sorglig!
2006-11-24

  Mikael Lövkvist
Djupt rörande dikt.
2006-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Islandir
Islandir