Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så är det ...


Hela världen styrs av män


Onda män i vita huvor
Feta män i röda luvor
Gröna män på gröna tuvor
Män på TV bakar struvor
Män som vinner män som röstar
Män som gråter män som tröstar
Kyss på kind för trettio spänn
Hela världen styrs av män

Smarta män på höga hästar
Kloka män som blir vid lästar
Mätta män där kungen gästar
Fackets män som yvigt festar
Svarta män som vita hunsar
Lätta män och tunga klunsar
Fega kräk med kraftig vän
Hela världen styrs av män

Män som väljer vem som jobbar
Män som köper män som nobbar
Snuskigt rika sura snobbar
Män som smashar män som lobbar
Män som slår och män som blöder
Män som sår och män som göder
Ingen dager synes än
Hela världen styrs av män




Fri vers av Uffe Agnetun
Läst 376 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-24 22:53



Bookmark and Share


    ellabella
världen styrs av män
som tror att de styr världen

medan kvinnan vet
att hon styr männens största svaghet ;)
2006-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Uffe Agnetun
Uffe Agnetun